Медицинска сестра, виновна за малтретиране на пациенти в болнично отделение

...
Медицинска сестра, виновна за малтретиране на пациенти в болнично отделение
Коментари Харесай

Медицинска сестра, хваната да успокоява пациенти с инсулт, за да ги „накара да мълчат“, затворена за 7 години

Медицинска сестра, отговорна за малтретиране на пациенти в болнично поделение за инсулт, като им е давала успокоителни, с цел да ги „ резервира тихи и сговорчиви “, е наказана на затвор общо седем години и два месеца.

54-годишната Катрин Хъдсън упои двама пациенти за „ елементарен живот “ по време на работни смени в болница Виктория в Блекпул през април 2017 година и ноември 2018 година Съдебните заседатели в Престънския кралски съд също я осъди за скрит план с младши сътрудник, Шарлот Уилмот, 48, за използване на успокоително на трети пациент. Хъдсън беше освободен от малтретиране на други двама пациенти.

Хъдсън, здравна сестра от Блекпул, е в ареста, откогато беше наказана от правосъдни заседатели през октомври; помощник практикуващият Уилмот, също от Блекпул, беше освободен под гаранция преди днешното чуване. Днес Уилмът беше наказан на три години затвор.

Партньорът на Хъдсън, Марек Грабиеновски, здравна сестра от група 7, която на един стадий управляваше незабавното поделение на болничното заведение, бе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР