Медици от МБАЛ Свети Иван Рилски в Горна Оряховица отбелязаха

...
Медици от МБАЛ Свети Иван Рилски в Горна Оряховица отбелязаха
Коментари Харесай

Медици отбелязаха професионалния си празник с екоакция в Горна Оряховица

Медици от МБАЛ „ Свети Иван Рилски " в Горна Оряховица означиха Деня на здравето и професионалния си празник с екоакция, като дружно с доброволци почистиха зелените площи, съобщи кореспондентът на БГНЕС в града. Освен чиновници на медицинския личен състав, в акцията се включиха и доброволци от съдружие „ ЗА Горна Оряховица " и от съдружие „ Любов с лапи ".


„ Голяма е връзката сред грижата за средата, в която живеем и работим и грижата за личното здраве. Тази връзка е доста огромна, защото този, който е зает интензивно да трансформира средата в която живее, средата в която работи, да бъде по-приятна, по хубава, по-здравословна, а не да чака някой наготово да му я направи- община или страна. Този същият човек е деен към грижата за личното си здраве. И всички тези хора живеят надалеч по-здравословно и по-продължително! ", акцентира шефът на общинската болница доктор Иван Иванов пред БГНЕС.


Десетки доброволци изрязваха и окастриха рискови клони от огромните дървета в парка и събраха суха листна маса и боклуци.


Дарител от Долна Оряховица пък обезпечи пейки, саксии и кошчета за боклук, които ще бъдат сложени в зелените площи към стационара./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР