Медиите в Черна гора определиха местния ОФК Титоград като абсолютен

...
Медиите в Черна гора определиха местния ОФК Титоград като абсолютен
Коментари Харесай

В Черна гора се жалват: Титоград е аутсайдер срещу най-големия български клуб ЦСКА

Медиите в Черна гора дефинираха локалния ОФК Титоград като безспорен новобранец в дуела от първия прелиминарен кръг против Българския ЦСКА.

„ ЦСКА София, противникът на Титоград в първия квалификационен кръг в Лига Европа, е най-големият български клуб – „ армейците” имат 31 шампионски трофеи в България”, пишат в Черна гора.

„ През 2005 година клубът добави трета звезда върху емблемата си, а последната купа за тима датира от 2008 година. Оттогава ЦСКА трябваше да склони глава пред финансово мощния отбор на Лудогорец, който е първенец на България осем следващи години.”

„ ЦСКА обаче желае да се върне още веднъж на върха и макар финансово неравностойната борба с Лудогорец предишния сезон, приключи на второ място с пет точки по-малко от първенеца ( действително разликата в точките сред Лудогорец и ЦСКА бе единствено една – бел.ред.), се споделя още в материала на Vijesti.

„ Един от притежателите на клуба, който има 20% от акциите, е най-големият български футболист за всички времена и легенда на клуба Христо Стоичков. ОФК Титоград, който желае да подмлади състава си през това лято, е новобранец против ЦСКА.

От Титоград дефинират жребия против ЦСКА като „ неблагоприятен”, само че признават, че надали е могъл да бъде по-добър за тях.

„ Искахме Раднички от Ниш и в това време не желаехме имаме дълго пътешестване до Казахстан. ЦСКА сигурно е любимец. Преди три години усетихме силата на Лудогорец, а сегашният ни съперник е добър тим като тях”, разяснява капитанът на Титоград Мирко Райчевич.

През предишния сезон голмайстори на отбора бяха най-хубавият български футболист Кирил Десподов и бразилецът Мауридес, показват от изданието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР