Медиите съобщават, че в последните дни на артиста му е

...
Медиите съобщават, че в последните дни на артиста му е
Коментари Харесай

Армен Джигарханян е в много тежко състояние, хоспиталиизран е по спешност след скандалния развод с младата си жена

Медиите оповестяват, че в последните дни на актьора му е било мъчно да върви. На процедура той е престанал да излиза от своя кабинет. Народният актьор на Съюз на съветските социалистически републики Армен Джигарханян е приет в болница в тежко положение, оповестяват съветските медии, базирайки се на прессекретарят на Московския трагичен спектакъл „ Джигарханян “ Наталия Корнеева. „ На фона на диабета му отхвърлиха краката. В болничното заведение го е закарал режисьорът Юрий Клепников “, сподели Корнеева.

Джигарханян се оказа в центъра на скандал през октомври. Стана известно, че 82-годишният актьор е попаднал в болница, а по-късно е подал тъжба в полицията против брачната половинка си Виталина Цимбалюк-Романовска, която, по думите му, е желала да го убие, с цел да може дефинитивно да прилапа неговото имущество.

По-късно Цимбалюк-Романовска напусна Русия дружно с родителите си „ при строга секретност “. Артостът съобщи, че брачната половинка му го е представяла за болен, с цел да вземе театъра му.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР