Медиите и политическите опоненти искат нещо от Ахмед Доган Ахмед

...
Медиите и политическите опоненти искат нещо от Ахмед Доган Ахмед
Коментари Харесай

Димитър Тадаръков разкри мъти ли някой водата на Ахмед Доган

Медиите и политическите съперници желаят нещо от Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово,... към профила, разяснява в студиото на утринния блок на Нова телевизия Димитър Тадаръков във връзка изказванията, че почетният водач на Движение за права и свободи ще бъде задържан по отношение на проблема „ Цанков камък “.

Тадаръков подсети, че Доган от 5 години не е в политиката и е обикновено да излезе и да каже да спрат да се занимават с него.

По думите му, почетният водач на Движение за права и свободи е съвършен уредник. Той съобщи, че в никакъв случай не е виждал Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила при него и не знае дали има напрежение в Движението. Тадаръков заяви, че Доган е имал две против с Цветан Василев и въобще не се опасява дали банкерът ще излезе и ще издаде секрети вид „ знам какво направи предишното лято “.

„ Такива неща нас не ни интересуват. Интересува ни за какво не идват вложения в страната ни “, добави той.

Тадаръков обаче призна, че се опитат да пречупят Ахмед Доган, само че разясни, че няма по какъв начин да се случи това и подсети, че той е пример на българин, който обича същински България.

Професорът е безапелационен, че се вършат опити да се наложи тирания в страната ни и съобщи, че в случай че инцидентно се случи това, Доган незабавно ще излезе на политическата сцена.

„ Никой не може да мъти водата на Ахмед Доган и никой не може да го пречупи “, съобщи още проф. Димитър Тадаръков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР