MediaNewsИнформация чрез интернет може да получите на адрес: https://www.grao.bg/elections/. Той

...
MediaNewsИнформация чрез интернет може да получите на адрес: https://www.grao.bg/elections/. Той
Коментари Харесай

Вижте как можем да проверим номера на избирателната си секция и мястото на гласуване

MediaNews

Информация посредством интернет може да получите на адрес: https://www.grao.bg/elections/. Той дава и опция да се подават " Искане за гласоподаване по сегашен адрес " по електронен път и да се записват издадените " Удостоверения за гласоподаване на друго място " от общинските администрации след идентификация с електронен автограф.

Другият вид за приемане на информация е посредством SMS, който би трябвало да бъде изпратен на 18429. Номерът е обединен и за трите мобилни оператора. Цената на един SMS e 25 стотинки без Данък добавена стойност. В текста жителите би трябвало да изпишат само десетте числа на своето ЕГН. Системата връща отговор с номера и адреса на изборната секция.

За секцията си може да се осведомите и по телефона, като наберете 0800 1 4726 ( " 0800 1 GRAO " ). Номерът е безвъзмезден за цялата страна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: