Мечтата на всяка една е жена е да срещне онзи

...
Мечтата на всяка една е жена е да срещне онзи
Коментари Харесай

Истинският мъж и истинската любов вървят ръка за ръка. И правят живота ти по-смислен и щастлив

Мечтата на всяка една е жена е да срещне оня мъж, който ще ѝ покаже какво е обич. Онзи мъж, който ще я накара да се почувства като същинска жена. Онзи мъж, който ще хване крепко ръката ѝ и в никакъв случай няма да я пусне. И за нищо на света не би разрешил прелестната ѝ усмивка да слезе от нейното лице. Онзи, който освен ще я намира за красива, само че ще я накара и тя самата да повярва в хубостта и женствеността си.

Истинският мъж е необичайност. И той е заслужен за почитание. За доста обич и грижа. И в случай че имаш привилегията да го срещнеш – пази си го. Защото е драгоценен камък, а тълпата е от сиромаси. И доста други биха ти завидели и биха създали всичко допустимо, с цел да попречат на любовта и щастието ви.

Истинският мъж се разпознава от надалеч. Не ти е нужно доста време или старания, с цел да схванеш, че индивидът, с който излизаш е тъкмо подобен. Или пък, че не е. Начинът, по който се чувстваш, издава всичко, блага. Просто бъди деликатна, знаем, че си мъдро момиче.

Ето по какво да познаеш, че излизаш с същински мъж, а не следващия състезател

 

Не чака да го потърсиш първа

Той от дълго време не е дете. Нито разрешава на егото и гордостта да стоят пред неговото благополучие. Има правила, да. Но в никакъв случай не би разрешил дамата, с която излиза, да заеме ролята му на мъж. Той не е единствено подобен по пол. Няма значение, че през днешния ден първи ти е писал, тъй като на следващия ден отново ще го направи. Без да се тормози, че ще наподобява по чудноват метод в твоите очи.

Без да има опасения, че приятелите му ще го упрекнат, поради метода, по който се държи. Защото той не се интересува от непознатото мнение и даже не позволява толкоз покрай себе си останалите. Да, същинският мъж няма да чака ти да го потърсиш първа. Защото той държи на теб и желае да ти покаже, че в действителност се интересува от теб. А по-добър метод от този надали съществува.

Разговорите ви са на друго равнище

Писнало ти е от празноглавци, които се интересуват от повърхностни и нестойностни неща. Писнало ти е от такива, които те възприемат като полов обект и единствената тематика, за която обичат да беседват е тази за половия ти живот. Сякаш на света не съществува нищо друго с изключение на него.

Е, когато срещнеш същинския мъж, блага, няма да имаш повече сходни проблеми. Защото диалозите ти с него ще бъдат на друго, доста по-дълбоко равнище. Ще може да разговаряш на всевъзможни тематики от политически, до любовни. Защото този мъж е интелигентен, грамотен и отзивчив. Той знае по какъв начин да организира добър и забавен диалог.

Знае по какъв начин да не бъде отегчителен, а в противен случай. И той е този, пред който ще може да разголиш душата си без да имаш опасения, че може да употребява споделеното от теб против теб. Защото той е същински мъж и почита противоположния пол.

Старае се да те опознава всеки ден

Да, същинските мъже са и същинска необичайност, само че постоянно би трябвало да вярваш, че ще се случи и на теб. Трябва да вярваш, че ще срещнеш същинския мъж и ще опознаеш красивата страна на любовта. Ако си се срещнала с оня мъж, който желае да опознае всяка една част от теб.

Онзи мъж, който не се интересува единствено и само от тялото и лицето ти, а от сърцето и душата ти. Онзи, който желае да узнае за всеки един твой боязън и всяка една твоя фантазия. Онзи, който се старае всеки ден да те опознава по-добре и по-добре, тъй като си значима за него – да, скъпа, ти си срещнала същинския мъж. Това е като да спечелиш от лотарията, та даже повече. Много повече.

Изчакай оня мъж, който ще зачита думата ти. Онзи, който ще прекоси океани, поради усмивката ти. Онзи, който ще пътува 5 часа, с цел да те види за 5 минути. И не, скъпа, това не е заблуда. И фактът, че до в този момент си срещала единствено играчи и идиоти не ти разрешава да се отказваш от любовта. Защото тя те чака. Защото Бог доста скоро ще ти я изпрати. Заедно с същинския мъж. Защото те вървят ръка за ръка. И вършат живота ти толкоз по-смислен. И благополучен.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР