Мечтаният дом на Николета Лозанова и Ники Михайлов е почти

...
Мечтаният дом на Николета Лозанова и Ники Михайлов е почти
Коментари Харесай

НиЛо и Ники Михайлов сбъднаха мечтата си!

Мечтаният дом на Николета Лозанова и Ники Михайлов е съвсем подготвен

Най-одумваната двойка в България бяга от столицата. Вече година те строят голямото си имение в полите на Витоша. Къщата на три етажа се намира в Бистрица, където НиЛо и вратарят на „ Левски “ ще живеят и отглеждат челядта си.

Николета ражда до дни от Ники Михайлов. Тя има пораснала щерка от Валери Божинов-Никол. А Ники желае да посрещне родилката и фамилията си като кралски особи в новия им дом.

Влюбените строят палата си от близо година.Постройката е разположена на внушителните двеста квадрата.Очаква се фамилията да се реалокира в голямата си къща до дни, малко след раждането на Николета Лозанова.

В момента те живеят в апартамент в столицата, който също не е дребен. Само че двойката  е на мнение, че скоро ще им отеснее, откакто се появи новия член, дребното бебче.

Новото имение на футболистът и един от най-скъпоплатените модели  у нас е тяхната сбъдната фантазия. Парите за построяването на палата и обзавеждането с дизайнерски мебели в действителност е баснословна.

Но Михайлов има спестени пари от футбола, а Николета също, тъй като е една от най-оборотните моделки у нас.

Жилището им в Бистрица разполага с голям двор, в допълнение, както и гаражи, където да паркират тузарските си возила.

„ Двамата нямат самообладание да се настанят в новото си жилище, където да заживеят с децата “, доверяват близки до Николета и Ники Михайлов.

Източник: Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР