Мечтали ли сте си в един хубав летен ден да

...
Мечтали ли сте си в един хубав летен ден да
Коментари Харесай

Една вълнуваща среща с актьорите от Дяволът носи Прада

Мечтали ли сте си в един прекрасен летен ден да се срещнете с актьорите от обичания си сериал или филм? Това предпочитание може да стане действителност не на смешка. Един късметлия ще получи опция за персонален видео разговор с актьорите от паметния филм „ Дяволът носи Прада “. Lollipop Theatre Network дава на търг скъпа и не изключително типична премия, която е в положение да развълнува всеки обожател – близка среща с актьорите Мерил Стрийп, Ан Хатауей, Емили Блънт и Стенли Тучи. Другата добра вест е, че събраните средства отиват изцяло за щедрост за отбелязването на 20-годишнината на организацията, която си е сложила за цел да вдъхва сили на най-малките, които са изправени пред грапавините на живота.

Десетминутното позвъняване ще даде шанса на щастливия победител да сбъдне тайния блян, който всички споделяме - да видим още веднъж актьорския състав дружно, 15 години след излизането на хитовия филм. Компанията надалеч не е за изпускане и несъмнено е по усета ни!

„ Толкова сме разчувствани, че честваме 20-годишнината си с невероятните си сътрудници в Charitybuzz и необикновено надарения състав на „ Дяволът носи Прада “, съобщи изпълнителният шеф на Lollipop Theatre Network Евелин Йоколано.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lollipop Theater Network (@lollipoptheater)

Lollipop Theatre Network е организация с нестопанска цел, която е посветила активността си на свободното даване на настоящи филми и развлечения на деца с хронични или живото-застрашаващи болести в лечебни заведения в цялата страна.

„ Станахме очевидци на голямото неспокойствие, което актьорите са в положение да окажат върху нашите млади пациенти, а в този момент един късметлия ще има шанса да го усети самостоятелно, като в същото време ще способства за по този начин нужните средства да продължим с нашата задача. “

Красива опция да създадем всекидневието си по-цветно и в същото време да подадем ръка на смислена идея. Единственото изискване е да освободим графика си. Билетът обезпечава право на двама души да се включат във вълнуващото мероприятие и да станат част от звездната компания. Крайният период за присъединяване в онлайн търга е 3 август, а шансът си може да изпробвате тук.

 
Мерил Стрийп и Дон Гъмър – 40 години обич
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР