Мечка излезе по улиците на руския град Ярославъл, спусна се

...
Мечка излезе по улиците на руския град Ярославъл, спусна се
Коментари Харесай

Мечка се разходи из руски град, ухапа човек

Мечка излезе по улиците на съветския град Ярославъл, спусна се на многолюден бул. и атакува локален гражданин, заяви Lenta.ru.
Нападението е станало в нощта против 18 май на улица Панин в квартал Дзержински. Животното е излязло от гората и е атакувало жителя Евгений Золотов: ухапала го е по крайници. На помощ на потърпевшия се е притекъл водач на такси.
„ Ходих си по улицата и иззад дървото край тротоара излезе мечка, а аз, надлежно, стопирах. Нямаше къде да тичам, тя скочи върху мен и ме ухапа. Едва се одържах на крайници, а откъм гърба един таксиджия на стоянка стартира да надува клаксона и да светка с фаровете. Той ми викна да тичам към него и седнах в колата. След това той ме откара до болничното заведение “, съобщи разминалият се с огромна неволя Золотов, съобщи организация Фокус.
Появата на мечка по улиците на Ярославъл е снимана на видео. На фрагментите се вижда по какъв начин животното се движи по трамвайните релси в оживена част на града.
След нападението хищникът се скрил в близката гора. Не се прецизира актуалното положение на потърпевшия от срещата с мечката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР