Мда, точно така се държаха ПП-ДБ и при преговорите за

...
Мда, точно така се държаха ПП-ДБ и при преговорите за
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Тази коалиция само тропа с краче и настоява да е тяхното

Мда, тъкмо по този начин се държаха ПП-ДБ и при " договарянията " за избор на ръководител на СОС. Тропат с краче и упорстват да е техен.

Това написа в профила си в обществената мрежа общинският консултант, повдигнат от Българска социалистическа партия и редица леви партии и организации - Ваня Григорова.

Думите й са във връзка извънредния брифинг на ГЕРБ, на който Мария Габриел заяви, че страната отива на предварителни парламентарни избори. 

Външният министър в оставка и вицепремиер изясни и какви тъкмо са аргументите за това. По думите й ГЕРБ въпреки всичко се е върнал на масата за договаряния подготвен на още отстъпки, само че това е предиздвикало ПП-ДБ да решат, че могат да имат още по-големи претенции и нови условия. 

Първи коментар на думите на Габриел пристигна от най-яростния съперник на този кабинет - Делян Добрев, който се пошегува с премиера Николай Денков и добави крилата фраза, датираща от времето на Римската империя.

Ето какво още написа обаче Ваня Григорова във връзка предварителните парламентарни избори:

" Мда, тъкмо по този начин се държаха ПП-ДБ и при " договарянията " за избор на ръководител на СОС. Тропат с краче и упорстват да е техен. Без да си дават сметка, че гласоподавателите (даже когато гласоподават главно техните, а другите спят) не им дадоха право да постановат еднолично волята си.

Проблемът е в това, че отиваме на избори, където ще избираме още веднъж от същото. Както сподели Мария Габриел, а останалите потвърдиха, те нямат никакви разлики в политиката, която биха водили.

Честити нови избори, резултатът от които ще е единствено това, че ГЕРБ ще са в по-силна позиция. "

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР