McLAREN разпространи информация за нова лимитирана серия суперспортен автомобил, който доближава максимално близко

...
McLAREN разпространи информация за нова
лимитирана серия суперспортен
автомобил, който доближава максимално
близко
Коментари Харесай

McLAREN 620R: Лимитирана серия от пистата за шосето

McLAREN популяризира информация за нова лимитирана серия суперспортен автомобил, който приближава максимално близко пътното държание на състезателните коли на марката, до тези, които имат право да се движат свободно по международните пътища.

Новият артикул на McLAREN се назовава 620R, ще бъде създаден в лимитирана серия от само 350 екземпляра, и съставлява версия на GT4 бойната машина на марката, която обаче може да бъде ръководена свободно по общоприети пътища.

McLAREN 620R, първите доставки на който към клиенти ще бъдат осъществени през февруари идната година, ще се предлага в три съществени цвята- McLaren Orange, Silica White и Onyx Black, и ще бъде оборудван с карбонови спортни седалки, шестточков и общоприет колан, регулируемо спортно окачване, карбон-керамични спирачни дискове, джанти с централна гайка, стоманена изпускателна система, опция за надграждане на оборудването с уникални за модела сликове (безграйферни) Pirelli гуми, и други.

620R е оборудван с 3.8-литров, V8 мотор, който е доработен до оптималната мощност от 620 конски сили и оптимален въртящ момент от 620 Нм. Автомобилът е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди и от 0 до 200 км/ч за 8.1 секунди, а максималната му скорост на придвижване е 322 км/ч.

Базовата цена на McLAREN 620R е избрана на 250 000 британски лири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР