McLaren Automotive анонсира нов специално разработен пакет за модела 720S, който

...
McLaren Automotive анонсира нов специално
разработен пакет за модела 720S, който
Коментари Харесай

McLaren с още по-добър 720S

McLaren Automotive анонсира нов специално разработен пакет за модела 720S, който е предназначен за тези от собствениците на автомобила, които желаят той да бъде във допустимо най-хубавата си форма и да се доближи допустимо най-вече до истинска състезателна кола, само че в това време да има цялостното право да се движи свободно по световните пътища.

Новият пакет за McLaren 720S се нарича тематично Track Pack и идва със солидно предимство във връзка с тежестта на автомобила (-24 кг), нов карбонов активен заден спойлер, карбонови състезателни седалки, 6-точкови защитни колани, специално създадена бордова система за телеметрия, олекотени 10-спицови алуминевие джанти, само че спортна изпускателна система и други.

В интериора на автомобила правят впечатление волан с черна Alcantara тапицерия, карбонови пера за превключване на предавките на трансмисията с увеличена дължина, направена от исполин напречна греда за закрепване на защитните колани.

McLaren 720S е оборудван с четирилитров, V-образен, осемцилиндров мотор със 720 конски сили, който е в положение да ускори автомобила от 0 до 200 км/ч за единствено 7.8 секунди

Track Pack пакетът за McLaren 720S е оценен от компанията на 28 360 британски лири. От марката оферират и комплект 720S Coupe във версия Performance с новия пакет на цена от 224 700 британски лири и с първи доставки през следващата година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР