МБАЛ „Уни Хоспитал“ е успешно акредитирана от Global Healthcare Accreditation

...
МБАЛ „Уни Хоспитал“ е успешно акредитирана от Global Healthcare Accreditation
Коментари Харесай

МБАЛ „Уни Хоспитал“ бе успешно акредитирана от Global Health...

МБАЛ „ Уни Хоспитал “ е сполучливо акредитирана от Global Healthcare Accreditation (GHA). Лечебното заведение е единствената многопрофилна болница в България със документ за акредитация от Глобалната здравна акредитационна организация (GHA). Основната цел на GHA е посредством своята акредитационна стратегия да удостовери високото качество на услуги за пациентите, които подхващат пътешестване за профилактика, лекуване и следващи грижи. Покриването на критериите за лекуване на пациенти от чужбина или така наречен медицински туризъм е естествено продължение на актуалната политика на лечебното заведение за непрекъснато повишение на качеството при даване на здравна грижа за пациентите в безвредна среда.

Сертификатът за акредитация, получен от МБАЛ “Уни Хоспитал “, е гаранция за осъществяването на условията на стандартите на GHA за безвредни и ефикасни болнични грижи за пациентите, както и логистиката, обвързвана с тяхното пътешестване. Лечението зад граница е наклонност с възходящ ход на търсене и МБАЛ „ Уни Хоспитал “ потвърди опцията си да обезпечи на задграничните пациенти достъп до качествени здравни услуги в среда, която комбинира инсталация от последно потомство и висок професионален опит на медицинския личен състав.


доктор Красимира Чачова-Ранчева

„ Успешната акредитация от GHA способства за увеличение на известността и престижа на болничното заведение, усъвършенства качеството ѝ на работа, конкурентноспособността ѝ, здравната и обществена роля и значителност на лечебното заведение и най-важното – подсигурява чудесно качество на обслужване на пациентите при съблюдаване на най-хубавите практики за лекуване. Това е последваща стъпка в одобряването на болничното заведение, към този момент и в интернационален проект “, съобщи при приемане на документа за акредитация шефът на МБАЛ „ Уни Хоспитал “ доктор Красимира Чачова-Ранчева.

Основните медицински структури, за които МБАЛ „ Уни Хоспитал “ е акредитирана да развива интернационален медицински туризъм, са: Онкологичен център, Пластично-възстановителна и естетична хирургия, Съдова хирургия, Ортопедия и травматология, Физикална и рехабилитационна медицина.

„ Стремежът на лечебното заведение постоянно да дава на пациентите качествени медицински услуги срещна реализация в акредитацията от Global Healthcare Accreditation (GHA) като несъмнено доказателство за високото равнище на здравно обслужване. Успешно миналата акредитация е самостоятелната оценка, че МБАЛ „ Уни Хоспитал “ е основала всички условия за реализиране на дейно лекуване в изискванията на цялостна сигурност за пациентите. Лечебното заведение ще продължи да работи, следвайки най-съвременните медицински протоколи, само че при по-широк кръг пациенти – освен от България, само че и от целия свят. Тази система е поръчител за блян към непрестанно повишение квалификацията на медицинския личен състав “, означи от своя страна изпълнителният шеф на „ Асарел Панагюрище Здраве “ доктор Явор Дренски.



За МБАЛ „ Уни Хоспитал “

МБАЛ „ Уни Хоспитал “ е резултат от най-голямата частна инвестиция в българското опазване на здравето през последните над 25 години. Мисията на лечебното заведение е да предлага на пациентите от България и чужбина най-широка гама от високоспециализирани медицински услуги и последно потомство здравна инсталация. За петте години от откриването на МБАЛ „ Уни Хоспитал “ болничното заведение се наложи като едно от водещите лечебни заведения на здравната картата в България. До момента МБАЛ „ Уни Хоспитал “ е предоставила медицински грижи на над 100 000 пациенти.

За Global Healthcare Accreditation

Акредитационната стратегия на Global Healthcare Accreditation (GHA) за медицински туризъм е основана за възстановяване на грижите и приемането на мед. услуги от страна на пациентите, които подхващат пътешестване за лекуване или долекуване. Стандартите на Global Healthcare Accreditation (GHA) подсигуряват, че в лечебното заведение се ползват протоколи за работа, които покриват потребностите и упованията на пациентите. Те са в основата на програмата за медицински туризъм и са предмет на непрекъснат надзор на качеството и развиване. GHA дава опция на организациите в здравния бранш да подобрят уменията и компетенциите си, като надградят качеството на предлаганите от тях медицински услуги.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР