Майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан се завръща с

...
Майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан се завръща с
Коментари Харесай

„Стъкления“ ще ви убеди, че не може да избягате от това, което сте

Майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан се завръща с напълно новия, провокативен и вълнуващ трилър „ Стъкления “, сплотяващ сюжетните линии и бележещ кулминационната точка на два от най-забележителните му и най-успешни истински кино лентата – „ Неуязвимият “ (2000) и „ На части “ (2016).
 Кадър от Стъкления Кадър от „ Стъкления “Форум Филм България
Следвайки финалните събития от „ На части “, историята в „ Стъкления “ наблюдава Дейвид Дън , който е по петите на свръхчовешкото проявяване на Кевин Уендъл Кръмб - Звяра . След поредност от ескалиращи конфликти сред двамата, сенчестото наличие на познатия под псевдонима си „ Стъкления Илайджа Прайс стартира да изплува като оркестратор, който знае секрети, сериозни и за двамата мъже и няма да се поколебае да ги употребява.
 Кадър от Стъкления Кадър от „ Стъкления “Форум Филм България
В функциите на Дейвид Дън и Илайджа Прайс от „ Неуязвимият “ още веднъж са Брус Уилис и Самюъл Л. Джаксън , а от „ На части “ се причисляват Джеймс Макавой като Кевин Уендъл Кръмб и множеството самоличности, които живеят в него, и Аня Тейлър-Джой като единствената пленничка, оживяла от срещата със Звяра. -->
 Кадър от Стъкления Кадър от „ Стъкления “Форум Филм България
Към звездния актьорски състав се включват и носителката на Златен глобус Сара Полсън („ Американска престъпна история: Народът против О Джей Симпсън “), а Спенсър Трийт Кларк и Шарлийн Уудард още веднъж се завръщат към функциите си на сина на Дън и майката на Прайс.
 
Стъкления " идва в кината и IMAX на 18 януари.
 Кадър от Стъкления Майсторът на свръхестествените истории М. Найт Шамалан се завръща с трилъра „ Стъкления “Форум Филм България
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР