Майстор, превърнал се в ловец на скуотъри, е загрижен, че

...
Майстор, превърнал се в ловец на скуотъри, е загрижен, че
Коментари Харесай

Майстор, превърнал се в заселник, очертава „кошмарен сценарий“, когато мигрантите се хванат на жилищните закони

Майстор, трансформирал се в ловджия на скуотъри, е угрижен, че мигрантите, влизащи в Съединени американски щати, ще се заловен на меките закони за правата на наемателите на щатите и създайте рецесия на скуотиране, която е „ отвън контрола “.

„ Имаме маси, които идват. Те ще търсят места за живеене. И в случай че нямаме жилище за тях, в случай че идват без пари, те не могат да наемат по обичайния метод “, сподели Флаш Шелтън, създател на United Handyman Association и SquatterHunters.com, пред Fox News.

Когато стартират да откриват, че доста щати имат разрешителни закони за самоселниците, „ обстановката ни със скуотърите ще излезе отвън надзор “, добави той.

Законите за правата на скуотърите и наемателите се разграничават в другите страни, като някои щати дават отбрана на лицата, които не заплащат, което им разрешава да населяват парцел за продължителни интервали.

В региони, където комплицираните закони не разрешават на полицията да предприеме дейности, притежателите на жилища имат малко благоприятни условия да възстановят с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР