Майстор остана напълно объркан от странната бележка на клиент, която

...
Майстор остана напълно объркан от странната бележка на клиент, която
Коментари Харесай

Сервиз объркан от „агресивната“ бележка на мъжа с инструкции за бременна съпруга

Майстор остана изцяло комплициран от странната записка на клиент, която го посрещна на входната врата и пристигна с набор от брутални указания.

Може да бъде извънредно разочароващо, когато даден апарат не работи вкъщи и би трябвало да извикате някой да го поправи. На някои може да им е неловко да пуснат чужд в дома си, до момента в който други се любуват на компанията и клатенето на брадичка – по този начин или другояче, би трябвало да го извършите, в случай че желаете уредът ви да бъде поправен.

Когато някой пристигна в дома ви, с цел да поправи нещо, множеството хора го поздравяват и му оферират пиво от вежливост. Но един човек ясно даде да се разбере, че няма да прави нищо от това - обрисувайки непоколебим набор от правила за приключване на работата. Жителят, който желае да остане неназован, е извикал сервизния механик на хладилника в дома си за работа, само че го е уведомил, че няма да бъде у дома, до момента в който работата завършва. Без да се тормози, служащият се насочи към къщата, с цел да извърши работата, само че беше изумен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР