Майонеза Краси е безспорен лидер в класацията Любими марки и

...
Майонеза Краси е безспорен лидер в класацията Любими марки и
Коментари Харесай

Майонеза Краси е №1 в категория си Любими марки

Майонеза " Краси " е неоспорим водач в класацията " Любими марки " и един от марките, спечелил максимален потребителски избор. Любимата майонеза на България стигна и до оспорвания край в категория " Българска марка-храни и питиета ".

Наградите за майонеза " Краси " одобри мениджърът на компанията Даниела Авджиева с думите: " Искам да благодаря на всички, които избират всекидневно нашия артикул и са дали своят вот за него! Оценката на потребителите постоянно е безпогрешна и най-точна, по тази причина сме щастливи и задоволени от признанието им. "

Това е следващата висока оценка за марката от страна на потребителите в класацията " Любими марки ", които за четвърта поредна година отреждат лидерска позиция за най-хубавата майонеза. Майонеза " Краси " е най-продаваният артикул в своя сегмент на пазара у нас, през годините е притежател на оценки като Супербрандс, златни медали от Пловдивски панаир, Компания на годината и доста други

Над 42 000 души поддържаха желаните от тях марки в юбилейното десето издание на класацията " Любимите марки " за 2018 година

Инициативата е израз на потребителските желания към даден бранд в разнообразни браншове. И не просто на желанията, а на една същинска прочувствена обвързаност към съответни марки, които, в случай че изчезнат, биха ни липсвали. " Любимите марки " се избират само посредством гласоподаване от страна на крайните консуматори.

За разлика от други ранглисти , " Любимите марки " не разчита на жури при номинациите - те са свободни, учредени само на потребителските желания и не включват специфични пазарни критерии . По този метод " Любимите марки " показва не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

 Снимка 368442
Източник:
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР