Майли Сайръс призна, че е чувствала голяма отговорност, докато е

...
Майли Сайръс призна, че е чувствала голяма отговорност, докато е
Коментари Харесай

Хана Монтана беше голям товар

Майли Сайръс призна, че е чувствала огромна отговорност, до момента в който е изпълнявала ролята на Хана Монтана, заяви EW.

Тя изигра ролята на дребната певица, опитваща се да живее като нормално момиче, още когато беше на 13 години. Ролята я направи международно известна и й разреши да развие сполучлива музикална кариера.

„ Харесваше ми да съм във вселената на Дисни. Истината е, че аз не познавах нищо друго. Просто знаех, че желая да върша това, което бленувам да върша. Сега разбирам, че върху мен е бил комплициран значителен товар за дете.

Ти би трябвало непрекъснато да си на грим или на дрешник. В същото време балансираш всичко това с учебното заведение. Гледам на това като на хубаво време. Беше ми доста мъчно да уравновесявам въпреки всичко. Изведнъж трябваше да различавам сред себе си Хана Монтана.

Мисля си, че всичко това може би беше малко неверно. Това нанесе вреди на моята душeвност и на държанието ми като възрастен.

Хората обичаха Хана Монтана, тъй като тя си беше като същинска. Това обаче беше моя отговорност. Това се забравяше. Аз обаче обичам този облик. Цялата тази музика, концертите и всичко останало. Направих в действителност добра музика тогава. Това беше музика за деца, която те обичат да слушат. Тя носеше послания, които бяха в действителност потребни. Смятам, че това беше положително. Наистина се веселя за това “, съобщи Сайръс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР