Майли Сайръс представя осмия си студиен албум Endless Summer Vacation.

...
Майли Сайръс представя осмия си студиен албум Endless Summer Vacation.
Коментари Харесай

Майли Сайръс е безспорната певица номер 1 на 2023: ето защо

Майли Сайръс показва осмия си студиен албум Endless Summer Vacation. Заедно с издаването на сбирката, тя разкрива и формалното видео към седмото парче от плана „ River “, режисирано от Jacob Bixenman.

Endless Summer Vacation включва сингъла „ Flowers “ плюс дванадесет нови трака. Суперхитът „ Flowers “ прекара шест седмици на #1 в класацията Billboard Hot 100 – персонален връх за Майли. Също по този начин, това е песента, която най-бързо доближи 500 милиона стрийма в историята на цифровата платформа Spotify.

„ Когато става дума за последователността на Endless Summer Vacation, аз я разделих на две елементи - заран и вечер - с цел да показва албума като пиеса. Сутринта за мен съставлява време, в което силата кипи и има капацитет за хиляди благоприятни условия, нов ден е. В нощта има нотка на застой, само че и в това време искра. Вечерта е ужасно време за отмора, за възстановяване… или пък е подобаваща да излезете и да изпитате дивата страна. Лос Анджелис има характерна нощна сила, посредством която усещаш по какъв начин хората стават по-освободени и отворени към завършения, това е доста вдъхновяващо за мен “, споделя Сайръс за концепцията, стоящата зад новия й план.

Записан в Лос Анджелис и продуциран дружно с Mike WiLL Made-It, Greg Kurstin и продуцентите, спечелили тазгодишната премия Grammy за “Албум на Годината “ Kid Harpoon и Tyler Johnson, певицата разказва албума като нейното любовно писмо до Ел Ей.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР