Майките са грижовни спрямо децата си, в това няма спор.

...
Майките са грижовни спрямо децата си, в това няма спор.
Коментари Харесай

Какво се случи, когато майката постави скрита камера, за да види как бащата се занимава с децата им? Вижте сами! (ВИДЕО)

Майките са грижовни по отношение на децата си, в това няма спор. Те постоянно са налице, когато детето се нуждае от нещо, постоянно го поддържат и както се споделя „ му вървят по акъла “. Но се оказва, че има и извънредно грижовни бащи, които явно знаят по какъв начин да забавляват децата си. Разбира се, това не би трябвало да е изненада. При това го вършат с лекост и наслаждение. Една майка реши да си направи опит. Купи си камера и я скри в жилището им, до момента в който я няма и бащата трябваше да гледа 2-те им деца.

След като пусна записа тя остана с отворена уста от това, което видя. Позволи си да го качи в Интернет и то да стане обществено притежание до всеки. Защото тя не очакваше бащата да реагира по този начин, когато е самичък с децата. За да разберете по какъв метод ги е забавлявал, просто би трябвало да изгледате идващото видео! Вие ще кажете дали ви харесва неговия способ!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР