Майките контактуват постоянно и си пращат снимки Майките на двете

...
Майките контактуват постоянно и си пращат снимки Майките на двете
Коментари Харесай

Майката на едното от разменените бебета: Взех го, но имам само болка и тъга!

Майките контактуват непрекъснато и си пращат фотоси
Майките на двете разменени бебета в " Шейново " контактуват постоянно и си изпращат техни фотоси. Това описа пред Нова телевизия една от двете - Севда Михайлова. Тя споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова фотография.

Жената разгласи, че това е последното ѝ изявление и повече няма да дава изказвания.

Майката показа, че откакто взела личното си дете, пет месеца след раждането, била объркана.

" Нищо не усещах, имах единствено болежка ", споделя тя. Не спирам да мисля, не може внезапно да ти мине. ще ми остане болежка за цялостен живот

Не крие също, че вместо да изпита благополучие от това, че се среща с биологичното си дете, я е обзело възприятие на горест от това, че се разделя с до момента отглежданото от нея бебе.

" Най-трудният ми миг беше като се разделяхме. Знам, че потегля и беше доста гадно възприятието ", спомня си Севда.

Всеки ден се сещала за този миг.

Попитана какво чака от болничното заведение, Севда Михайлова сподели, че всеки би трябвало да получи заслуженото и би трябвало да има уволнения за тази неточност.

Във връзка с поискането обезщетение, тя показа, че с парите желае да усъвършенства живота на децата си, както и да намерения за нов дом, където да се усещат в по-добри условия.

Семействата на разменените бебета би трябвало да платят такса по 12 000 лева, с цел да предявят иск за компенсацията си към лечебното заведение.

Претенциите им бяха болничното заведение да им заплати по 300 000 лева за претърпяното, само че лечебното заведение отхвърли и избра разногласието да бъде решен в съда.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР