Майката на убития 24-годишен Димитър Малинов от Цалапица - Атанаска

...
Майката на убития 24-годишен Димитър Малинов от Цалапица - Атанаска
Коментари Харесай

Майката на Митко от Цалапица: От тази нощ вече светят две звездички горе на небето

Майката на убития 24-годишен Димитър Малинов от Цалапица - Атанаска Бакалова изповяда тъгата си.

Тя показа, че Митко и татко му Недялко, който умря преди броени дни, към този момент са дружно на небето.

" От тази нощ, към този момент светят две звездички горе на небето! Завинаги сте дружно! Тати ще те пази и закриля... Мите! Един ден, и аз ще дойда при теб! Истината е като водата, тя ще потече и никой не може да я спре! ", написа тя във Facebook.

Атанаска Бакалова показа, че от 8 месеца води битка и ще продължава да се бори към този момент сама.

" Искам да  " Благодаря " на всички които ни поддържаха и към момента ни поддържат! От 8 месеца водим битка за истината и за откриване на истината към убийството на Димитър Малинов! Благодаря и на всички медии, че отразявате нашата болежка всякога! Вие сте до нас и по казахте болката, сълзите и паниките ни! Бог да пази всички вас от това, което ние претърпяваме тези месеци!!! Обещах на Митко и татко му, че ще се боря! Затова пребивавам, един ден да кажа на дребната сестричка на Митко!.....Ето, има Справедливост за твоя батко, и тя съществува! Вярвам в господ и той е популярен!!! ", означи още тя.

Майката на Митко показа още, какво мисли по отношение на главния обвинен Рангел Бизюрев, който 4 месеца се кри в чужбина, а преди седмици бе върнат назад в България, както и за близнаците Борислав и Валентин Динкови, които също са подведени под отговорност поради помагачество. 

" За гибелта на Митко, всички ще си понесат отговорността! Всички са взели участие в убийството и заравянето на Митко по един или различен метод! Ако беше почтен нямаше да бяга 4 месеца! Ако и Борислав и Валентин Динкови са почтени дали щяха да вземат участие във всичко! Таен (скрит) очевидец е единствено Господ господ! Бог е на всички места и никой него вижда! Искам да кажа на всички който са им другари и на 20.07.2023 година им спомагат, вие не сте хора! Как спите? Какви родители са ви възпитали? Утре вие може да сте на мястото на Митко! Вече сте посочени с пръст от цялото село! Спите ли умерено, като знаете, че гибелта на още един човек лежи на плещите ви? Бог ще ви накаже за всяка една сълза пролята от нас!!! Дадох клетва през днешния ден, че ще се боря до края на живота си, на бащата на Митко!!! Аз съм Митко и няма да мълча! ", счита Атанаска Бакалова.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР