Майката на Сара Шариф казва, че е преследвана от „натъртеното“ тяло на дъщерята

...
Сега полицията иска да разпита него, партньора му Бейнаш Батул
Коментари Харесай

Сега полицията иска да разпита него, партньора му Бейнаш Батул и брат му Фейсал Шахзад Малик, за които се смята, че са избягали с пет деца ден преди да бъде открито тялото на Сара.

Изображение: Сара Шариф. Снимка: AP

Майката на младото момиче Олга Шариф, която се раздели с г-н Шариф през 2015 г., говори пред полската телевизионна програма Uwaga! в сряда.

„Едната й буза беше подута, а другата страна беше в синини. Дори сега, когато затворя очи, виждам как изглежда бебето ми.

„Те облече я в пижама на Мики Маус и тя беше покрита с юрган.

„Никоя майка не трябва да вижда нещо подобно.“

Пакистанският бивш състезател по крикет Халид Латиф „предложи пари, за да убие" антиислямския холандски политик Герт Вилдерс

Бабата на Силвия Курц каза: „Не беше Сара, тя беше напълно променена и натъртена. Ако някой не ми беше казал, че е Сара, никога нямаше да повярвам."

Сара и по-големият й брат са живели с майка си от 2015 до 2019 г., когато семейният съд постанови, че трябва да живеят с баща им.

„Бузите на Сара бяха подути и натъртени“

Г-жа Шариф все още имаше равни права да вижда децата и каза, че въпреки че първоначално това беше лесно за поддържане, с времето ставаше все по-трудно.

Това се случва, след като мащехата на младото момиче каза, че семейството е готово да сътрудничи на британските власти и да „бори нашия случай в съда“.

Във видеоклип, споделен със Sky News, г-н Шариф и г-жа Батул са седнала рамо до рамо, докато чете подготвено изявление от тетрадка.

Тя отрича съобщенията в медиите, че братът на г-н Шариф Имран е казал, че Сара е паднала по стълбите и твърди, че семейството „се е скрило“.< /p>Изображение: мащехата и бащата на Сара Шериф

„Първо, бих искал да говоря за Сара. Смъртта на Сара беше инцидент. Семейството ни в Пакистан е силно засегнато от всичко, което се случва“, каза г-жа Батул.

Тя говори за притесненията си за безопасността на семейството и твърди, че са били представени погрешно в пресата.

„Всички медии дават грешни изявления и измислят лъжи.“

Тя също така каза, че семейството няма храна и не може да излезе навън.

„Всички членове на семейството ни се скриха, тъй като всички се страхуват за безопасността си.

„Децата не могат да посещават училище, тъй като се страхуват да напуснат къщата. Никой не напуска къщата.

„Хранителните стоки свършиха и няма храна за децата, тъй като възрастните не могат да напуснат домовете си от страх за безопасността си.“

Прочетете повече:
Училището отдава почит на „шампанската и уверена“ Сара
Триото резервира полети до Пакистан ден преди да бъде открито тялото

Полицията в Съри каза, че видеото е „значително“.

" Поддържахме връзка с нашите международни партньори, включително Интерпол, Министерството на външните работи, Британската общност и развитието и Националната агенция за борба с престъпността, за да определим следващите стъпки.

„Както ще оцените, преминаването на тези разследвания през съответните каналите трябва да се обработват внимателно и деликатно.

„Благосъстоянието на петте деца, които пътуваха до Пакистан на 9 август, е приоритет за нас.

„Ние оставаме абсолютно ангажирани с провеждането задълбочено разследване на смъртта на Сара. Всяко съдействие от хората, с които искаме да говорим, ще подпомогне разследването."

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР