Майката на Ричард Величков – Бистра не смеела да си

...
Майката на Ричард Величков – Бистра не смеела да си
Коментари Харесай

Ричард от ВИП Брадър раздели семейството! Майка му потъна вдън земя от срам, бащата - горд

Майката на Ричард Величков – Бистра не смеела да си покаже носа на открито, тъй като съседите я гледали присмехулно поради изцепките на сина й във " ВИП Брадър “, написа " Галерия “. След последната му словесна битка с Ваня Костова, когато Ричард избълва куп обиди по неин адрес, клетата женица от Смолян потъна вдън земята от позор. А драмата с Розмари и разногласията спал ли е с нея, или не, я довършили. Бистра била скромна жена и преди време със брачна половинка си живеели много оскъдно.

Отгледали двете си деца в доста ограничения, само че и с доста обич, описват  близки на фамилията. Те недоумяват по какъв начин Ричард се е трансформирал в толкоз алчно и самоуверено момче, без каквито и да е полезности. Бедното детство на Ричард го е комплексирало до степен непременно да стане богат. Мистър София имал и различен комплекс – наднорменото тегло. Майка му цялостен живот се е борила с килограмите. Съученици напомнят, че Величков бил много цялостен като момче, по тази причина се вманиачил по фитнеса.

" Аз не съм отгледала подобен наследник! Срам ме е от държанието му по отношение на Ваня Костова. Съжалявам и за горкото момиче Розмари, което употребява пред цяла България “, жалва се майката на инструктора. За разлика от майката на Ричи, татко му се гордеел със сина си и споделял във Facebook, че синът му е най-голямата звезда в шоуто.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР