Майката на пребитите 3-годишни близнаци, които бяха приети в болница,

...
Майката на пребитите 3-годишни близнаци, които бяха приети в болница,
Коментари Харесай

Майката на близнаците от пловдив била бедна, затова били недохранени

Майката на пребитите 3-годишни близнаци, които бяха признати в болница, съобщи че е безпаричен човек и по тази причина децата й са недохранени.

Иванка Стефанова сподели още: „ Нека да ме упрекват. Едното дете пострада, тъй като падна картина върху главичката му ", съобщи БТВ. На въпрос, за какво децата са били недохранени, майката сподели, тъй като е безпаричен човек. А за какво не е потърсила помощ до момента, тя сподели, че не й се оказва такава.

Припомняме, че казусът на потърпевшите дечица потресе страната. 38-годишната майка беше арестувана. Момченцето е признато по неотложност със спукан череп и хематом, а лекарите се борят за живота му. И двете деца са били със синини и недохранени, тежали са едвам по 9 кг. Именно от болничното заведение са се обадили в полицията. Майката отглеждала децата си сама. Тя отхвърли да ги е малтретирала. По данни на лекарите майката е била във очевидно несъответстващо положение, когато е завела близнаците в болница. Бащата е в чужбина, работи в Германия.

По думите на проверяващи, има данни, че майката е била използвала алкохол по време на случая. Тя има куче и го разхожда. Не сме виждали да разхожда децата. Ужасени сме, че децата са живеели при тези условия ", описа съседка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР