Майката на Ники Минаж е подала иск за 150 милиона

...
Майката на Ники Минаж е подала иск за 150 милиона
Коментари Харесай

Майката на Ники Минаж иска 150 млн. долара обезщетение за смъртта на бащата на рапърката - slava.bg

Майката на Ники Минаж е подала иск за 150 милиона $ против мъжа, упрекнат за гибелта при злополука на бащата на рапърката предишния месец, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Агенцията цитира юрист на Карол Мараж, майка на рапърката. Чарлз Полевич, на 70 години, е упрекнат, че е блъснал с автомобила си 64-годишния Робърт Мараж в Лонг Айлънд на 12 февруари и избягал, без да се обади на незабавна помощ. Мараж издъхна в болница на идващия ден.

Полевич е задържан на 17 февруари по обвинявания, че е напуснал мястото на случая и за подправяне на доказателства. Той съобщи, че е почтен и бе освободен под гаранция със заповед да не напуща щата Ню Йорк.

Карол Мараж е завела желае за обезщетение във Върховния съд на окръг Насау, щата Ню Йорк по-рано този месец.

"Полевич е бил освен безконтролен и нехаен, само че и по-загрижен да избяга и да се скрие, в сравнение с да потърси помощ ", написа в Инстаграм Бенджамин Кръмп, един от юристите на Карол Мараж.

Ники Минаж не е правила публично изказване във връзка със гибелта на татко си. Съпругата на жертвата Карол, която била разграничена с Робърт Мараж, сподели пред "Нюздей ", че е "много, доста, доста щастлива " поради ареста на Полевич и че децата на Мараж "са задоволени ", че обвиненият е арестуван.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР