Майката на Меган Маркъл за няколко месеца претърпя сериозна трансформация.

Майката на Меган Маркъл за няколко месеца претърпя сериозна трансформация. ...

Новите най-добри приятелки на Меган Маркъл и Дория Рагланд.


Майката на Меган Маркъл за няколко месеца претърпя сериозна трансформация. От скромна учителка по йога, тя се превърна в една от най-коментираните жени в света, редом със своята дъщеря. Все пак, да си свекърва на принц не е за подценяване.

Дория Рагланд успя да спечели симпатиите на мнозина с достойното си поведение на сватбата на Хари и Меган, въпреки че се оказа без подкрепа в този важен момент, ако не броим принц Чарлз, разбира се. А присъствието на Опра Уинфри на церемонията породи някои въпроси.

Снимка 361908

Заговори се, че тв водещата ще е първата, която ще вземе интервю от майката на херцогинята на Съсекс. А защо не и да създаде биографичен филм. Но явно преди това да се случи, Уинфри и Рагланд са успели да изградят една по-специална връзка помежду си.

Наскоро Опра сподели, че майката на Меган Макръл й е била на гости в дома й в Лос Анджелис и я е зарадвала с подаръци - вкусен обяд и постелка за йога, предава Vogue.

И двете дами са запалени по медитацията, така че явно имат допирни точки. Сред тях е екзотичният плод кумкуат, с който Уинфри я е почерпила за десерт. Засега водещата обаче мълчи по въпроса дали ще има интервю с Дория или не.

Снимка 361909

Докато тази мистерия остава неразгадана, Меган Маркъл също може да се похвали с нова най-добра приятелка. Амал Клуни се оказва не само най-добре облечената на сватбата на херцогинята, но е една от най-близките на булката след гостите, въпреки че познанството им датира от съвсем скоро.

Кралица Елизабет се издаде, че не мрази Меган Маркъл
Кралица Елизабет се издаде, че не мрази Меган Маркъл

Фактите говорят

След венчавката стана ясно, че съпругата на Джордж Клуни е взела присърце задачата да помогне на младоженката да свикне с английския начин на живот. Амал също е наясно с различията между САЩ и Великобритания и дава лични наставления на Маркъл, които са в бонус към уроците по кралски етикет.

Източник: lifestyle.bg