Майката на Меган Маркъл за няколко месеца претърпя сериозна трансформация.

...
Майката на Меган Маркъл за няколко месеца претърпя сериозна трансформация.
Коментари Харесай

Новите най-добри приятелки на Меган Маркъл и Дория Рагланд

Майката на Меган Маркъл за няколко месеца претърпя сериозна промяна. От скромна учителка по йога, тя се трансформира в една от най-коментираните дами в света, паралелно със своята щерка. Все отново, да си свекърва на принц не е за подценяване.

Дория Рагланд съумя да завоюва благосклонностите на мнозина с достойното си държание на сватбата на Хари и Меган, макар че се оказа без поддръжка в този значим миг, в случай че не броим принц Чарлз, несъмнено. А наличието на Опра Уинфри на церемонията породи някои въпроси.

 Снимка 361908

Заговори се, че тв водещата ще е първата, която ще вземе изявление от майката на херцогинята на Съсекс. А за какво не и да сътвори биографичен филм. Но очевидно преди този момент да се случи, Уинфри и Рагланд са съумели да изградят една по-специална връзка между тях .

Наскоро Опра показа, че майката на Меган Макръл й е била на посетители в дома й в Лос Анджелис и я е зарадвала с дарове - апетитен обяд и постеля за йога, предава Vogue.

И двете дами са запалени по медитацията , тъй че очевидно имат допирни точки. Сред тях е екзотичният плод кумкуат, с който Уинфри я е почерпила за десерт. Засега водещата обаче мълчи по въпроса дали ще има изявление с Дория или не.

 Снимка 361909

Докато тази тайнственост остава неразгадана, Меган Маркъл също може да се похвали с нова най-хубава другарка . Амал Клуни се оказва освен най-добре облечената на сватбата на херцогинята, само че е една от най-близките на булката след гостите, макар че познанството им датира от напълно скоро.

 Кралица Елизабет се издаде, че не ненавижда Меган Маркъл
Кралица Елизабет се издаде, че не ненавижда Меган Маркъл

Фактите приказват

След венчавката стана ясно, че брачната половинка на Джордж Клуни е взела драговолно задачата да помогне на младоженката да свикне с британския метод на живот. Амал също е наясно с разликите сред Съединени американски щати и Англия и дава персонални директиви на Маркъл, които са в бонус към уроците по кралски етикет.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР