Майката на любимия на Алисия - Жоро Бирмата, стои в

...
Майката на любимия на Алисия - Жоро Бирмата, стои в
Коментари Харесай

Лидка Скалата сдобрила Алисия и Русата Златка

Майката на обичания на Алисия - Жоро Бирмата, стои в дъното на новото горещо другарство във ВИП средите.

Лидка Скалата е доста близка с кандидат-снахата си, само че и с Русата Златка. Ето за какво направила всичко по силите си да сдобри двете дългогодишни врагини. Лидка ги събрала и оставила да си изяснят нещата между тях. По време на тази среща Райкова се извинила на Алисия за абсурда, който й спретна.

Както е известно, Златка разгласи, че е имала алъш-вериш с Валери Божинов, до момента в който той още беше с фолкпевицата и двамата неотдавна бяха станали родители. Райкова не устоя и разгласи, че футболистът самичък я потърсил. Русата кокона, която беше първа приятелка с Николета Лозанова по това време, изрично съобщи, че Алисия била на повикване. Точно по този начин се срещнала и с Валери. Това вбеси Алисия и тя се закани да съди Златка, което май по този начин и не се случи.

" Много скърбя за това. Беше неуместно. Извиних й се персонално ", споделя моделката.
По време на срещата, проведена от Лидка, Златка и Алисия изчистили връзките си и сега са първи приятелки. Те постоянно могат да бъдат видяни да се забавляват дружно с общата им компания, в която е и Станоева. Нещо повече, Алисия стана рекламно лице на есенно-зимната линия на стилната марка на Златка Райкова. И постоянно театралничи с нейни тоалети.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР