Майката на дрогирания убиец на Милен Цветков – Кристиан Николов,

...
Майката на дрогирания убиец на Милен Цветков – Кристиан Николов,
Коментари Харесай

Майката на убиеца Кристиан компенсира с половин милион децата на Милен?

 Майката на дрогирания палач на Милен Цветков – Кристиан Николов, ще даде 500 000 лв. на децата на загиналия в нелепа злополука на 19 април публицист, научи извънредно " Лупа.бг " от собствен източник, непосредствен до винпрома в Карнобат.

Десислава Пешева-Николова е изпълнителен шеф на " Винпром Карнобат " и съучастник в още над 15 компании, измежду които и сдружения на обвинявания в данъчни закононарушения олигарх Миню Стайков. Има данни, че през винпрома Пешева е усвоила стотици хиляди левове по програмата за развиване на селските региони.

След нещастието точно на Великден бизнесдамата попадна в ареста на Трето столично РПУ за 24 часа. Десислава Пешева бе упрекната, че е предоставила фирменото ауди Q7 за 120 000 лв. на своя наследник, който след крепък запой, гарниран с марихуана и амфетамини, безусловно смаза субаруту на Милен Цветков, до момента в който журналистът чакаше на червен светофар - по зла подигравка на ориста - до софийския мол " Парадайз ".

България безусловно настръхна от нелепата гибел на обичания тв водещ. В обществените мрежи даже потегли апел да спрат да се купуват " отровите " на карнобатската алкохолна фабрика, с цел да не вършим още по-богати дрогирани убийци като Кристиан Николов.

По този мотив Десислава Пешева възнамерявала да разгласи до дни, че ще даде 500 000 лв. финансова помощ за децата на убития публицист - 24-годишната Калина и 8-годишния Боян. Дарението щяла да направи " с чисто сърце, като майка и човек ".

Въпросът в този момент е дали със сумата от половин милион баровката желае да си купи индулгенции, или го прави от откровено разкайване? Вероятно това ще стане ясно, когато научим каква присъда ще лиши сина й за ламаринения пъкъл - в случай че е ефикасна, евентуално дарението е било от чисто сърце. В противоположен случай сме станали очевидци на нормално извършване на покупки на публично утвърждение.

Още в понеделник, деня след ужаса, потегли и друга самодейност за набиране на средства за наследниците на тв водещия. Така единствено за денонощие след оповестяването на дарителската акция в сметката бяха събрани 124 хиляди лв., оповестиха в сряда от фондацията Bcаuse, която ръководи уеб страницата за онлайн дарения Платформата.бг, където се организира акцията " За децата на Милен ".

Първоначалната сложена цел бе да се наберат 100 000 лв., само че сумата единствено за 24 часа бе надхвърлена.

Междувременно в сряда вечерта Кристиан Николов бе оставен за непрекъснато в ареста, макар молбата му да бъде пуснат, с цел да приключи образованието си. Адвокатът на дрогирания палач Лъчезар Таков пък дори си разреши да се усъмни в общоизвестния факт, че точно Кристиан е карал автомобила - нещо, което бе недвусмислено доказано от свидетелствата на десетки очевидци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР