Майката на Brianna Ghey каза, че е готова да говори

...
Майката на Brianna Ghey каза, че е готова да говори
Коментари Харесай

Майката на Brianna Ghey е готова да говори с родителите на убиеца, след като семейството „наистина съжалява“

Майката на Brianna Ghey сподели, че е подготвена да приказва с родителите на килъра на щерка си на фона на опасения, че „ не е съумяла да я отбрани “.

Скарлет Дженкинсън и Еди Ратклиф бяха на 15 години, когато убиха Бриана, 16, с ловджийски нож, откакто я примамиха в Линейър Парк, Кълчет, село покрай Уорингтън, Чешър, на 11 февруари предходната година. Дженкинсън е гледал видеоклипове на изтезания и убийства онлайн.

Майката на Бриана, Естер Гей, сподели в неделя с Лаура Куенсберг, че желае майката на Дженкинсън да знае, че не я упреква за случилото се, защото тя прикани за дейности против младежите “ достъп до мобилни телефони и обществени медии.

Обръщайки се към майката на килъра на щерка си, госпожа Гей сподели: " Ако в миналото желае да приказва с мен, аз съм тук. " Тя добави, че би желала да разбере " по какъв начин е бил животът им и през какво са минали ". „ Също по този начин желая тя да знае това – разбирам какъв брой мъчно е да си родител в днешния ден и ера, с технологиите, телефоните и интернет, и ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР