Майката на Боби заяви, че е убедена и има доказателства,

...
Майката на Боби заяви, че е убедена и има доказателства,
Коментари Харесай

Майката на убития Боби не вярва, че Росен Ангелов е виновен

Майката на Боби съобщи, че е уверена и има доказателства, че полицията и прокуратурата не са търсели Росен Ангелов, който сочат за палач на сина й и още петима.

Стефка, майката на убития в Нови Искър Боби направи това изказване пред "24 часа ".

"След като е бил разгласен за търсене, с цел да влезе в пандиза, той си е взел мобилен телефон на погашение, пуснал си е и интернет. Дори му е заведено изпълнително дело, само че наблюдаващият прокурор не го е знаел ", разяснява почернената майка.

"Не имам вяра Росен да е килърът, по-скоро ми се коства изкупителна жертва ", разяснява тя.

Стефка изясни, че я държат в цялостно незнание по отношение на хода на следствието.

Според нея било необяснимо за какво Росен ще убива Кети, посочена за негова държанка, на място, надалеч от фамилията й, а часове по-късно ще простреля и тях в случай, че никой не го е видял.

"Той по този начин или другояче се е укривал, тъй като към този момент е бил търсен ", обоснова се дамата.

Вчера споделиха, че са подготвени балистичните експертизи, а мен никой не ме е уведомил. Дори не ми споделят по кое време ще освободят тялото, с цел да мога да погреба сина си, сподели още Стефка.

По думите й всички, които са виждали Росен и са знаели, че той е търсен, са за пандиза.

"От това, което чета по медиите, той се е разхождал свободно из гората, ходил е и при другари в "Дружба ". Това не е криене ", споделя още дамата.

По-рано тази заран някогашният началник на Национална полиция военачалник Васил Василев разяснява, че като наказан преди 8 години, съдът е трябвало да вкара Росен Ангелов в пандиза.

"Лошо е търсен преди. Сега доста неща се знаят за него, а преди очевидно не е било по този начин. Сигурно има доста сходни случаи. Не може да си заврем главата в пясъка и да кажем, че няма такива случаи у нас ", разяснява ген. Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР