Майката на 14-годишното дете твърдяла, че семейството било принудено да

...
Майката на 14-годишното дете твърдяла, че семейството било принудено да
Коментари Харесай

Спасеното от бургаски общинари момиче готвено за продажба във Франция

Майката на 14-годишното дете твърдяла, че фамилията било насила да го продаде

Най-вероятно за Франция е трябвало да бъде изведено 14-годишното момиче от бургаския квартал " Акациите ", което общинари избавиха, оповестиха източници на 24 часа.

Детето е отишло с майка си в кметството в Меден рудник за вадене на акт за раждане, само че извън пред постройката имало микробус с хора, които чакали девойката, разкри пред 24 часа шефката на ЦАУ " Взъраждане " Магдалена Манолова.

" Явно всичко беше проведено. Вътре в коридора също имаше човек от техните. Една жена наблюдаваше и майката и дъщерята. После полицията прибра и нея ", сподели Манолова. Подозренията за трафик идват когато 14-годишното момиче остава за малко уединено с общинските чиновници. Детето стартира да плаче и моли за помощ. Разказва,че го готвят за продажба във Франция, само че без негово единодушие. Тогава чиновниците рапортуват на Манолова, а тя незабавно се обажда на кмета Димитър Николов. Той подрежда да се работи бързо, алармирана е полицията, която идва за по-малко от 10 минути.

Униформени прибират в районното всички в буса, дамата, която следи вътре в кметството, а по-късно водят в Четвърто РУП майката и дъщерята.

По време на изключителната акция в постройката на кметството е цялостно с хора, които си заплащат локалните налози и данъци. " Притесних се за тях, не знаех по какъв начин ще реагират хората в буса, в случай че схванат, че ние знаем за готвената продажба на момичето. Добре че полицията реагира доста бързо ", споделя Магдалена Манолова.

В ОД Министерство на вътрешните работи Бургас е почнало следствие, само че към този момент от там не дават публична информация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР