Майкъл Карик не пожела да коментира слуховете, че Ралф Рангник

...
Майкъл Карик не пожела да коментира слуховете, че Ралф Рангник
Коментари Харесай

Карик не пожела да коментира слуховете за Рангник

Майкъл Карик не пожела да разяснява слуховете, че Ралф Рангник е сигурен за поста управител на Манчестър Юнайтед, само че увери, че неговият тим бързо ще се приспособи към стила на работа на заместника на Оле Гунар Солскяер. Бившият халф извършва краткотрайно длъжността след освобождението на норвежеца.

"От моя позиция, това са единствено спекулации. Ето, че сега седнал съм аз пред вас и в останалото време приготвям тима за мача с Челси ", сподели Карик.

"Който е да е новият управител, тимът бързо ще одобри концепциите му. Историята потвърждава това. Понякога обаче не става въпрос за нов жанр или нещо сходно. Футболистите просто се надъхват, когато чуят нов глас и видят нещо ново пред себе си “, съобщи той.

Michael Carrick believes Manchester United’s players have the ability to adapt to any type of coach ahead of Ralf Rangnick’s expected arrival at Old Trafford.
— breakingnews.ie (@breakingnewsie)
"Футболните стилове са разнообразни, само че нашите футболисти могат да се приспособяват бързо към всеки един от тях. Който и да пристигна и каквито и промени да пожелае да направи, играчите ни ще се приспособяват. Имаме доста гений и всички чакат с неспокойствие да схванат какво крие бъдещето за тях ".

През уикенда Юнайтед се изправя против Челси, където играе някогашният нападател на "червените дяволи " Ромелу Лукаку. Той изкара два сезона на „ Олд Трафорд “, преди да бъде изпратен в Интер. Белгиецът обаче лекува травма и е под въпрос за дуела.

Michael Carrick, who will face Chelsea and possibly Romelu Lukaku at the weekend, will be the 14th manager to take command of his first ever Premier League match against Chelsea.
— Sportskeeda Football (@skworldfootball)
"Ще се веселя да видя Ромелу още веднъж. Той е великолепен футболист и е вкарвал на всички места, където е бил. Ако той играе, ние ще бъдем доста деликатни с него. Мениджърът им също прави ужасно усещане ", продължи Карик.

"Челси е добре проведен тим, който играе на висока предавка и с положително придвижване във всички линии. Връзката на халфовете им с нападателите и бранителите е отлична и те рядко сами си основават проблеми ", приключи краткотрайният ментор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР