Майкъл Гоув се извини, че не е декларирал ВИП гостоприемството,

...
Майкъл Гоув се извини, че не е декларирал ВИП гостоприемството,
Коментари Харесай

Установено е, че Майкъл Гоув е нарушил правилата на Commons за помия за 1800 паунда за VIP футболни билети

Майкъл Гоув се извини, че не е заявил ВИП гостоприемството, на което се е радвал на три футболни мача, струващо съвсем 1800 паунда.

Министърът от кабинета на Торите беше разследван, откакто призна, че не е записал безплатните дарове, предоставени от Куинс Парк Рейнджърс, пред парламентарните органи.

В писмо до надзорния орган на Камарата на общините, господин Гоув сподели, че това се е „ дължало на пропуск от моя страна " и сервира своите " значителни извинения ". Комисарят по стандартите Даниел Грийнбърг откри, че господин Гоув е нарушил разпоредбите на Камарата на общините, като не е заявил гостоприемството в границите на 28 дни.

Той също по този начин откри сходно нарушаване, обвързвано с късното обявление на господин Гоув за позицията му на шеф на фондация Ditchley, благотворителна организация, която, сподели той, „ работи с хора по целия свят, с цел да помогне за поддържането на мира, свободата и реда “. Въпреки това, господин Грийнбърг означи, че нарушаванията „ могат да бъдат спр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР