Майкъл Едуардс казва, че няма търпение да започне, след като

...
Майкъл Едуардс казва, че няма търпение да започне, след като
Коментари Харесай

Майкъл Едуардс наруши мълчанието относно завръщането на Ливърпул и ролята му в назначаването на новия шеф на Червените

Майкъл Едуардс споделя, че няма самообладание да стартира, откакто Fenway Sports Group го назначи за нов основен изпълнителен шеф на футбола, роля, която ще го види управлява търсенето на нов управител на Ливърпул.

FSG разгласи назначението в изказване във вторник, като Едуардс се завръща в клуба две години откакто напусна като състезателен шеф, само че на старша позиция в границите на FSG като цяло. Той ще управлява търсенето на заместител на Юрген Клоп, който ще се отдръпна в края на сезона.

Едуардс също по този начин ще оглави нов мултиклубов модел в границите на групата, като FSG се стреми да " придобийте и наблюдавайте спомагателен клуб " в близко бъдеще.

„ Много съм признателен на Майк [Гордън], Джон [Хенри], Том [Вернер] и групата на притежателите за това, че ми предложиха опцията да поема тази нова лидерска роля във FSG “, сподели Едуардс. „ Бях преклонен от желанието и упоритостта, които демонстрираха, че желаят да работят с мен още веднъж. Това несъмнено не е нещо, което мога да приема с цел да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР