Майкъл Джей Фокс каза, че би обмислил да се завърне

...
Майкъл Джей Фокс каза, че би обмислил да се завърне
Коментари Харесай

Майкъл Джей Фокс иска да се завърне към актьорството

Майкъл Джей Фокс сподели, че би обмислил да се завърне към актьорството, в случай че му бъде препоръчана подобаваща роля, която да включва „ действителността “ на заболяването му Паркинсон, съобщи ДПА.

Звездата от „ Завръщане в бъдещето “ разгласи отдръпването си през 2020 година, откакто стана ясно, че болестта визира паметта му и той има усложнения да запомняни реплики от разговорите.

Фокс, който е на 62 година, сподели пред изданието „ Ентъртейнмънт тунайт “, че би обмислил да играе още веднъж.

„ Ако някой ми предложи роля и аз я изиграя, развличам се добре – отлично “, споделя той. „ Бих се занимавал с актьорство, в случай че се появи нещо, в което мога да включа и действителността си “, споделя още Фокс.

Активистът и някогашен холивудски артист е диагностициран с заболяването на Паркинсон на млади години – година след излизането на кино лентата „ Завръщане в бъдещето III “ през 1990 година, напомня ДПА.

За първи път Фокс вижда трептене на дребния си пръст, преди да му бъде сложена диагнозата на 29-годишна възраст, а прогресиращото неврологично заболяване визира съществено подвижността му, написа още Българска телеграфна агенция.

По време на изявлението за „ Ентъртейнмънт тунайт “ Майкъл Джей Фокс споделя, че задачите му постоянно са се променяли, само че най-голямата е била „ да сътвори семейство “ със брачната половинка си Трейси Полан. Женят се през 1988 година

„ Имаме четири невероятни деца и това е огромен нещо “, означи Фокс. „ А другото е обвързвано с фондацията “.

През 2000 година той основа своя фондация за проучване на заболяването на Паркинсон, която е събрала повече от два милиарда щатски $, заяви Си Би Ес нюз през ноември.

През 2023 година Фокс взе участие в документалния филм Still: A Michael J. Fox Movie на „ Епъл плюс “. Продукцията споделя по какъв начин заболяването на Паркинсон е повлияла на живота на артиста.

Освен с присъединяване си в трилогията „ Завръщане в бъдещето “, Фокс е прочут с филми като „ Тийн вълк “ и „ Доктор Холивуд “, дружно с телевизионния сериал „ Шеметен град “.

През февруари той получи бурни аплодисменти, когато изненадващо се появи в инвалидна количка на церемонията за английските филмовите награди БАФТА в Лондон, с цел да връчи премията за най-хубав филм на Кристофър Нолан за „ Опенхаймер “, напомня ДПА.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР