Майкъл Джей Чаплин си спомня как се е страхувал от

...
Майкъл Джей Чаплин си спомня как се е страхувал от
Коментари Харесай

Майкъл Джей Чаплин: Страхувах се от баща си, Чарли Чаплин

Майкъл Джей Чаплин си спомня по какъв начин се е страхувал от известния си татко, великият комедиен артист Чарли Чаплин, който „ може да бъде избухлив “, споделя той.

„ Той беше любящ татко, само че можеше да се ядоса доста, можеше да бъде избухлив. Малко ме беше боязън от него. Не бях като него. Идентифицирах се доста повече с майка ми. Тя беше доста значима мощ, която ме караше да чета книги. “

Като второ от осем деца от четвъртия (и последен) брак на починалата звезда на нямото кино с английската актриса Уна О'Нийл, Майкъл израства в селска купчина, наречена Manoir de Ban в Швейцария – Чаплин старши е бил изпъден от Съединени американски щати през 1952 година, жертва на маккартизма, обвинен в комунизъм (обвинение, което той поредно отрича).

Майкъл – който самият е бил женен два пъти и има седем деца и 12 внуци – споделя, че връзката му с татко му от време на време е била сложна. Той се взираше в него, само че чистата мощ и триумф на мъжа накараха сина му да се пробва дълги години да откри цел.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР