Майка твърди, че шофьор на доставка на Amazon се пусна“

...
Майка твърди, че шофьор на доставка на Amazon се пусна“
Коментари Харесай

Шофьорът на Amazon „влезе вътре“, докато майка й беше в банята, оставяйки я чувство „насилствена“

Майка твърди, че водач на доставка на Amazon „ се пусна “ в дома й, до момента в който тя се къпеше, оставяйки я възприятието „ нарушено ".

34-годишната Меган Филипс е била в дома си във Фолкърк в 17:00 часа в понеделник, когато съгласно нея мъжът е влезнал в парцела й, с цел да остави колет, откакто не е получил отговор на вратата. Меган разбра за нахлуването му едвам когато пакетът по-късно беше видян да стои в нейния кулоар. Меган, която живее с колегата си Лиам, на 37 години, и е майка на тригодишната Рейни, също сподели, че претърпяното я е предиздвикало да „ изпълзи “.

Тя описа по какъв начин си помислила, че това е нейният сътрудник, когато чула звук и че вратата на банята била отворена, тъй като приучават детето си към гърне. „ Бях във ваната и чух безшумно почукване на вратата и допуснах, че това е сътрудникът ми, Лиъм. Но колетът беше оставен в коридора. Шофьорът на Amazon явно в никакъв случай не е получил отговор, като почука на входната врата, тъй че отвори и влязох “, сподели тя.

„ Партньорът ми работ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР