Майка публикува видео от охранителна камера пред дома й от

...
Майка публикува видео от охранителна камера пред дома й от
Коментари Харесай

Майка показа брутално отвличане на детето си от бившия й съпруг и направи потресаващ разказ

Майка разгласява видео от охранителна камера пред дома й от което се вижда бруталното похищение на 3 годишното й дете от някогашния й брачен партньор и негов татко. По думите на дамата от години тя, децата и родителите й са подложени на систематичен тормоз, само че институциите си затварят очите.
Сподели с твоите другари
Жената се споделя Катерина Игнатова и твърди, че от два месеца мъжат държи и другата им щерка, която е на 4 години. На фрагментите се вижда бащата, който е основния проектант на Община Елин Пелин, Борислав Кръстев.
Той безусловно изтръгва от ръцете на майката пищящото им дребното дете. С него се пробват да се сборят и отхвърлен и възрастните възрастните родители на Катерина. Детето е отнесено от съпътстващ бащата различен мъж в незнайна посока.
Ето какво написа дамата във профила си във фейсбук към видеото:
От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно принуждение от някогашния ми брачен партньор Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция.
Показвам ви по какъв начин на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, до момента в който тръгвахме за рехабилитация с щерка ми, която се възвръща след случай, бяхме нападнати пред дома ни от основния проектант на Община Елин Пелин, „ любящ “ татко и мой някогашен брачен партньор – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми щерка.
Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми щерка (4г.). Коментарите оставям на вас!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР