Майка от Сливен разтърси мрежата с изповед за детето си

...
Майка от Сливен разтърси мрежата с изповед за детето си
Коментари Харесай

Ще се намери ли човек, който да направи Ники от Сливен щастлив? ВИДЕО

Майка от Сливен раздруса мрежата с изповед за детето си аутист и вярата, че синът й може да бъде благополучен. Така, както всяко дете заслужава. Ето какво написа  във Фейсбук:

" Казвам се Надежда Петрова и съм майка на две прелестни момчета... Малкият ми наследник Ники е на 20 години с диагноза АУТИЗЪМ... Неговият живот е музиката, единственото нещо, което прави 24/7, е да свири и пее. Свири на синтезатор и барабани, които съумях да му закупя... Научи се напълно самичък... единствените му учители са преносимият компютър и интернет. Намира там всичко, което е нужно, с цел да разучи по какъв начин да изсвири дадена ария, която е харесал.

Вратите, на които почуках, с молба Ники да върви на уроци ми бяха затворени... Не желаят да работят с моя прелестен Аутист. Но към момента имам НАДЕЖДА, че ще се откри ЧОВЕК, който да одобри момчето ми в душата си и да работи с него... разбара се, ще му бъде заплатено за уроците... Искам да се знае, че не чакам невъзможното от учителя... Желанието ми е Ники да се занимава с единственото нещо, което му носи наслада в живота.

И най-важното - да не се усеща отритнат, тъй като е аутист...

Ако измежду вас има ЧОВЕК, който ще одобри молбата ми драговолно, апелирам да се свърже с мен на персонално известие... "

Сливналии, ориста на всяко семейство пулсира в синхрон с насладите и потребностите на децата ни. Понякога се случва тази орис да е тежка. Всяко дете заслужава да получи поддръжка, с цел да порасне отговорно към себе си, към другите и към заобикалящия ни свят. Повечето от децата, които са с аутизъм, не са лишени от качества, лишени са от благоприятни условия. И тук не е задоволителна единствено любовта на родителите, нужна е повече съпричастност! Ще се откри ли човек, който да направи едно надарено дете щастливо?

Чуйте Ники!



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР