Майка на училищна бегачка, която получи шамар с глоба за

...
Майка на училищна бегачка, която получи шамар с глоба за
Коментари Харесай

Майка получи глоба за „закъсняване с 2 минути“ счупи телефона на надзирателя на паркинга пред училище

Майка на учебна бегачка, която получи пестник с санкция за паркиране, откакто закъсня с две минути, загуби парцала си и разруши телефона на надзирателя на пода, изслуша съдът.

Лорън Клиър извика „ неистини, безспорни неистини “ от подсъдимата пейка в магистратския съд на Кройдън, когато й беше дадена социална заповед и й беше казано да заплати обезщетение от £100 на жертвата си. 31-годишната е била на учебно заведение с 12-годишния си наследник, когато гражданският чиновник Елизабет Анкра издава санкция за „ паркиране на жълти линии “ на 19 юли предходната година.

Клиър изглеждаше „ доста разчувствана “ и увеличи звук на госпожа Анкра „ няколко пъти “, след което изтегли билета от колата, сподели прокурорът Шанън Томас пред съда. След това Клиър се върна назад в учебното заведение, с цел да събере поддръжка от родителите, и още веднъж се появи, продължавайки тирадата си към госпожа Анкра.

„ Тя се приближи досега, когато сграбчи телефона си, разруши го на земята и го счупи “, сподели господин Томас. Загубата на телефона за £730,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР