Майка на две деца е принудена да плаща £5000 на

...
Майка на две деца е принудена да плаща £5000 на
Коментари Харесай

Пациент с рядък рак трябва да плаща £5000 на всеки три седмици за лечение, което не е одобрено в Обединеното кралство


Майка на две деца е принудена да заплаща £5000 на всеки три седмици за животоспасяващо лекуване, тъй като има неверна тип рак.

56-годишната Джули Удингтън сподели, че ще би трябвало да продаде дома си, с цел да финансира лекуването на рака на белите си дробове, което е утвърдено в Европейски Съюз и Съединени американски щати, само че не и в Обединеното кралство. Междувременно пациенти до нея в нейното поделение със същия тип рак, само че в гърдите, а не в белите дробове, получават гратис лекуване в Обединеното кралство.

Джули от Бристол се е свързала с NHS, NICE, локалния народен представител и двете фармацевтични компании, които създават лекарството на име Enhertu, AstraZeneca и Daiichi Sankyo - само че те декларират, че не могат да създадат нищо за нея.



„ Неочакваната диагноза “ пристигна, откакто Джуил се разсъни една заран със замъглено леке ​​в окото. Новината беше „ унищожителен потрес “ за семейство Удингтън – защото Джули беше непушачка, дейна и другояче здрава жена. Майката на две деца сподели: „ Стресиращо и задоволително неприятно е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР