Майка на Деми Ловато наруши мълчанието за свръхдозата на дъщеря

...
Майка на Деми Ловато наруши мълчанието за свръхдозата на дъщеря
Коментари Харесай

Майка на Деми Ловато наруши мълчанието за свръхдозата на дъщеря си

Майка на Деми Ловато наруши мълчанието за свръхдозата на щерка си
Майката на Деми Ловато, Диана Де ла Гарза даде телевизионно изявление, в което разяснява предозирането с опиат от щерка си за пръв път и се обърна американското общество по отношение на наркотичната взаимозависимост, обхванала страната.

С разрешението на щерка си Де Ла Гарза беседва с Нюзмакс ТВ за това, по какъв начин е реагирала, когато за първи път е научила за докосването до гибелта на Ловато след свръхдоза опиати през юли. Тя разкри, че щерка й е била в "критично състояние" в продължение на два дни и че няма визия дали Деми ще го преодолее или не.

"Все още ми е доста мъчно да приказвам за това… Всъщност погледнах телефона си и всички тези текстове започнаха да излизат “, цитира изявлението Контактмюзик.

Тя споделя, че е видяла поток от послания, съобщавайки неща като: "Току-що чух новините, скърбя “, „ Моля се за фамилията на Деми “. „ Бях в потрес. Мислех си, какво става?... Сърцето ми просто спря “, споделя майката на звездата.

Първоначалните известия за предозирането на Ловато допускат, че е взела хероин, само че последвалите проби демонстрират, че е използвала необикновено мощни и пристрастяващи болкоуспокоителни.

След като разговаряла с асистента на щерка си Келси, Де Ла Гарза и други близки членове на фамилията се втурнали към медицинския център "Седарс-Синай" в Лос Анджелис, с цел да бъдат с нея.

"Отидохме в незабавното поделение, с цел да бъдем до нея, а тя въобще не изглеждаше добре “, спомня си майката. "Тя беше в неприятно положение, само че й споделих: Деми, аз съм тук. Обичам те... Тогава тя ми сподели: Аз също те обичам. От този миг нататък в никакъв случай не съм си разрешавала да мисля, че нещата няма да бъдат наред. “

Що се отнася до възобновяване на нейната 26-годишна щерка, майка й добави: "Мога почтено да кажа през днешния ден, че тя се оправя доста добре. Здрава и щастлива е, работи върху своето лекуване и получава помощта, от която се нуждае. “

Де Ла Гарза приказва и за вълната на пристрастяване към опиатите, която сега раздрусва Америка.

„ Не разбирате, че идва и това е страшното “, изясни тя. Наркотичната рецесия в Америка е на епидемиологично равнище и хората не схващат това, до момента в който не стартират да я изследват... След случая започнах изследване по какъв начин опиатите убиват децата ни... На всеки 15 минути някой умира от свръхдоза... Искам да направя каквото мога в тази борба и да се боря благодарение на всеки, който е подготвен да ми помогне." /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР