Майка ми ме предупреди да не се женя на 18.

...
Майка ми ме предупреди да не се женя на 18.
Коментари Харесай

Бившият ми съпруг иска да се върне при мен, след като бяхме разделени дълги години

Майка ми ме предизвести да не се бракосъчетавам на 18. Но аз не я послушах. Кой въобще слуша майка си на тази възраст? Бях влюбена до уши в мой съученик. Мечтаех да заживея с него. Бях сигурна, че това е същинската обич.

2 години след сватбата забременях. Мама още веднъж ми сподели, че бъркам. Но аз не я послушах. Обичах Антон с цялото си сърце! Да, и първоначално живеехме в цялостна естетика. Разбира се, не ни беше до учебно заведение. Трябваше да си търсим работа.

Тогава се роди синът ни. Имахме още повече грижи, както и разноски. Малко по малко започнах да виждам, че брачният партньор ми се отдалечава от мен. Започна да остава до късно на работа, а у дома не демонстрираше никакъв интерес към мен, в случай че разбирате какво имам поради.

Бях афектирана, само че си помислих, че е краткотрайно. Когато, детето порасне и всичко ще си пристигна на мястото. Но синът ни порасна и моят Антон се трансформира в един чужд и за двама ни. Когато бебето ни беше на 2 години, брачният партньор ми сподели, че ме напуща поради друга.

„ Изневерявах ти отдавна. Знам, че сгреших, само че нашата женитба беше неточност “.

Думите му прозвучаха като гръм от ясно небе.

Преглътнах сълзите си и пуснах Антон. Какво друго можех да направя?

След това се върнах при родителите си и слушах лекции от майка си съвсем всеки ден.

“Нали ти споделих! ”

Мама продължаваше да го повтаря. Не можех да си намеря място.

Мой непосредствен другар ме поддържа. Но разбрах, че не мога да се оправя без мъжко рамо. Шест месеца по-късно се срещнах с един прелестен мъж. Той беше с 5 години по-голям от мен, имаше личен бизнес и живееше в собствен апартамент. Можех единствено да бленувам за такова нещо.

Веднага го харесах. Излъчваше убеденост и непоклатимост. Не разчитах на сериозна връзка, тъй като имах дете. И още не бях преодоляла развода, почтено казано. Но Иван стартира да ми демонстрира признаци на внимание. И съвсем незабавно се сприятели със сина ми.

Започнахме да се срещаме по-често и няколко месеца по-късно той ми предложи да се оженим. Разбрах, че нямам причина да му отхвърлям. До този човек се усещах като зад каменна стена. И отново потеглих към олтара. Този път по-съзнателно, само че не толкоз щастлива, тъй като спомените за моя някогашен към момента изскачаха в главата ми.

Аз, обаче, имам нов живот. Антон изчезна от него един път вечно. Не плащаше прехрана за детето и не желаех да вземам решение този проблем по правосъден път. Той не виждаше и сина си и доста скоро детето стартира да назовава Иван “татко ”. Той беше прелестен татко.

Всичко беше прелестно, до момента в който в един прелестен миг някогашният ми брачен партньор не ми писа. По това време синът ни беше към този момент на 15 години. И за всичките тези години Антон нито един път не се свърза с мен. Помоли ме да се срещнем и не можах да откажа.

Антон сподели, че бързо се е разделил с тази млада дама и от този момент не е имал други дами. През всичките тези години съжалявал, че ме е напуснал. Бившият ми брачен партньор желае да се върна при него и да възобнови връзката със сина си.

Нещо се пречупи в мен. Най-съкровената ми фантазия се сбъдна. Бях подготвена да се преместя при Антон безусловно още в същия ден. Но здравият разсъдък ми сподели, че първо би трябвало да приказвам със сина си.

“Прави каквото искаш, само че аз няма да оставя татко си! ”

Дори стартира да плаче.

Не бях подготвена за това. Но не можех да се опълчва на възприятията си. Признах всичко на брачна половинка си и си потеглих. От месец пребивавам с някогашния си и от този момент синът ми не се е свързвал с мен. Искам да оправим взаимоотношенията си, само че не знам по какъв начин.

Казват, че не можеш да влезеш два пъти в една и съща река, само че Татяна очевидно е съумяла да го направи. Изглежда, че тя просто е употребила втория си брачен партньор, не го е обичала в действителност. А синът й откровено се е привързал към втория си татко.

Защо да живее с мъж, който го е напуснал и не се е появявал на хоризонта повече от 10 години?

Правилно ли е постъпила Татяна съгласно вас?

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР