Майка ми е в тежко състояние и е вдигнала отново

...
Майка ми е в тежко състояние и е вдигнала отново
Коментари Харесай

Дъщерята на Стоянка Мутафова с последна информация за състоянието на майка си

Майка ми е в тежко положение и е вдигнала още веднъж температура, разкрива Муки

``
реклама

„ Състоянието на майка не е розово. Единственото хубаво е, че тя съумя да издържи тежката анестезия по време на интервенцията и да излезе наред от нея, което на 97 години не е безрисково “, изясни дъщерята на легендата Мария Грубешлиева-Муки, представена от  " Монитор ".

Лекарите от Университетска болница „ Лозенец “ поставят всички вероятни грижи за Мутафова и се надяват, че инфекцията върви към цялостно преодоляване, само че възобновяване на тази възраст е дълготрайно.

Грубешлиева е дала единодушието си за осъществената интервенция, тъй като в противоположен случай организмът на звездата би издържал рисковото инфектиране за не повече от няколко дни.

В момента Стоянка е на подкрепено дишане – диша независимо, само че когато изиска й включват в допълнение О2, с цел да улеснят и стабилизират процеса, сподели Муки. Голямата актриса комуникира най-много с гримаса и жестове, тъй като на моменти я интубират още веднъж, което затруднява говора й, но разменя по няколко думи с щерка си.
 

Това е третото влизане на Мутафова в болница за последните няколко месеца. Втория път, след слагането на пейсмейкър, тя се е чувствала добре, директно след интервенцията на жлъчката също е била бодра, само че процедурите по лекуването й като че ли към този момент са я поуморили, счита Муки.

„ Нямам поддръжка отникъде. Сама съм. Когато имаше турнета и пари, имахме управител, който Стоянка направи известен. Сега, когато тя е в тежко положение, той я изостави и 12 дни дори не се е поинтересувал по какъв начин е тя. При предходната й хоспитализация помагаше, в този момент - не “, изплака огорчението си Грубешлева.

Мениджърът на звездата – Евгени Боянов, сподели пред „ Монитор “, че е с тежък вирус и няма по какъв начин да я посети, само че поддържал връзка с лекарите. Толкова доста обич и положителни пожелания за Стоянка Мутафова е чул тези дни, че и той сякаш се е почувствал по-добре от тази положителна сила, показа Боянов.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:К
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР