Майка, която хвана бисексуален мъж на уебсайт за запознанства само

...
Майка, която хвана бисексуален мъж на уебсайт за запознанства само
Коментари Харесай

Майка Catfish се представи като мъж в сайт за запознанства с гейове и заплаши да пусне видеоклип на жертвата

Майка, която хвана бисексуален мъж на уеб страница за запознанства единствено за мъже и по-късно заплаши да показа видео с него в гей сауна, беше пощаден от пандиза.

30-годишната Лусинда Полит обществено изобличи мъжа и изпрати на майка му персонални полови фотоси, които той й беше споделил в уеб страницата за запознанства „ FabGuys “. Полит употребява подправен профил в приложението, с цел да се свърже с мъжа и да получи изображенията.

Съд чу, че тя е споделила на майката на жертвата „ в случай че не ми вярвате, направете си профил във FabGuys и щракнете върху „ близо “ аз, когато той е в къщата ". Мъжът схванал, че е бил излъган едвам когато майка му му посочила известията, и той се опитал да посегне на живота си вследствие на безпокойството, което обстановката предизвикала.

Последният текст от Полит гласи: „ Ще направиш добре, в случай че си спомниш какво имам за теб. Държах устата си затворена, с цел да скрия какво и кой си в действителност “. Майката на три деца от Сейнт Хелънс, Мърсисайд, назова мъжа хомофобски обиди и запл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР