Майка, която е обвинена в убийството на собственото си бебе,

...
Майка, която е обвинена в убийството на собственото си бебе,
Коментари Харесай

Констанс Мартен разказва на процеса за мъртво бебе, че е имала „влиятелно“ семейство с „връзки по високите етажи“

Майка, която е упрекната в убийството на личното си бебе, сподели на процеса, че е била изправена против „ авторитетни “ членове на фамилията, които биха направи всичко, с цел да й попречи да има деца.

В момента Констанс Мартен е подложена на пресечен разпит пред жури за гибелта на новородената й щерка Виктория. 36-годишният благородник и сътрудник Марк Гордън избяга от управляващите заради опасения, че петото им дете ще бъде взето под грижи. Семейство Олд Бейли по-рано чу, че четирите им по-големи деца към този момент са били отнети от обществените служби.

На съда беше казано, че Виктория е умряла, до момента в който са живели отвън мрежата в палатка в Саут Даунс при зимни условия предходната година. Днес Мартен сподели на правосъдните заседатели, че „ не е неудовлетворен родител “, само че не е съгласна с констатациите в тази ситуация на нейните деца. Тя сподели: „ Това е непоносимо. Моят случай може да не е същият като другите родители. Проблемът, който имах, беше, че не се сблъсках единствено със обществените служби, само че и с членове н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР