Майка казва, че децата й са пропуснали образованието си, след

...
Майка казва, че децата й са пропуснали образованието си, след
Коментари Харесай

Майка премества семейството си на 70 мили, за да накара децата да влязат в по-добри училища – но не отговаря на условията за безплатен транспорт

Майка споделя, че децата й са пропуснали образованието си, откакто тя се е преместила на 70 благи, с цел да ги накара да влязат в по-добри учебни заведения, единствено с цел да открият, че не могат да получат безвъзмезден учебен превоз.

Лора Брокман, на 40, споделя, че се е преместила от Есекс в Кент, с цел да може синът Джак Уорд, на девет, да бъде някъде, където да дава отговор на неговите специфични потребности. Тя също беше принудена да откри нови учебни заведения наоколо за две от другите си деца: Къртни Уорд, на осем, и Джордж Уорд, на шест.

Когато обаче фамилията дойде в Кентърбъри, Лора откри, че къщата им е отвън радиуса с цел да обезпечат на Кортни и Джордж гратис пътешестване до учебно заведение. Тя споделя, че децата към този момент не са учили от месец. Тя не кара и не може да си разреши публичен превоз, което значи, че е принудена да ги държи у дома.

Също по този начин майка на тригодишния Лени Уорд, Лора сподели: „ Загубена съм за това, което Мина повече от месец и изпратих имейли и се обадих няколко пъти на окръ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР