Майка и баба бяха осъдени за убийство на безпомощен тийнейджър,

...
Майка и баба бяха осъдени за убийство на безпомощен тийнейджър,
Коментари Харесай

По-зловещо и от къща на ужасите! Майка и баба оставиха болно бебе да изгние до смърт на измислено легло, крият останки му в гардероб

Майка и баба бяха наказани за ликвидиране на беззащитен младеж, оставен да " гние до гибел " на надуваем матрак. Джордан Бърлинг, на 18 година, е открит от парамедици в дома му през 2016 година да лежи неподвижен на неподготвено легло, облечен в мръсна пелена. Същите изверги скрили в дрешника си и остатъци от мъртво бебе.

18-годишният юноша Джордан, който бил болен, бил затрупан с рани и тежал по-малко от 38 кг. Той бил толкоз малтретиран, че костите му се виждали. Състоянието на тинейджърa по думи на специалист прилича това на жертва на смъртен лагер oт Втората международна война. Младежът починал същия ден, когато бил открит в " къщата на ужасите " в Западен Йоркшър.



По-рано тази седмица майка му Даун Кранстън, на 45 година, и баба му Денис Кранстън, на 70 година, бяха наказани за ликвидиране. Двете дами не демонстрираха страст, когато единомислещите им присъди бяха прочетени. Те ще лежат 7 години в пандиза. Преди да осъди майката, съдията съобщи, че нейната виновност е по-голяма от тази на бабата.

Сестрата на Джордан, Абигейл Бърлинг, на 25 година, не е наказана за ликвидиране, само че е отговорна в причиняване или разрешаване на гибелта на уязвимото лице. Тя е наказана на 18 месеца затвор.



Съдията добави, че с подобаваща здравна помощ в болница животът на момчето можело да бъде избавен. Но вместо това той бил " наказан на продължителна гибел ". Експерт диетолог съобщи, че не е виждал такава степен на недохранване след 26 години работа в тази област.

Парамедиците били посрещнати от " смущаващата " сцена в къщата, когато Джордан лежал " изцяло беззащитен " на матрака. Експертите прекарали към 50 минути, пробвайки се да съживят момчето, откакто го разкрили в " къщата на ужасите " на 30 юни 2016 година Младежът починал вследствие на остра бронхопневмония.



Свидетели настояват, че майката не изглеждала обезпокоена, когато медиците се опитвали да съживят Джордан, а бабата седяла умерено в близкото кресло.

Майката на младежа даже била чута да споделя малко преди гибелта на сина си, че казусът е " благословия ", защото нямало да се постанова да върви на работа в този ден. Първото нещо, което тя попитала ченгетата, било какъв брой ще коства погребението. " Бях сюрпризиран от неналичието на страсти от страна на всички. Странно е, при все, че Джордан преди малко бе починал ", прибавя един от служителите на реда.

В съда стана ясно още, че остатъци на новородено момченце също са открити в парцела на фамилията. Оказва се, че Даун скрила следи от своето нежелано раждане и прибрала остатъците от мъртвото си бебе в раница, която прибрала в дрешника. По думите й тя родила мъртво бебе, защото очите му не били отворени и то не издавало никакъв тон.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР